2008. 12. 31.

Esküvői testfestés

Élt valamikor Indiában egy gyönyörű fiatal lány, akire ráköszöntött esküvője napja. Mint az indiai lányoknak általában, az ő kezére is mehendit festettek. Tenyerén olyan erősen felszívódott a henna, hogy minden eddiginél sötétebb vörösre változtak a minták. Mikor anyósa rápillantott a lány kezére, azt mondta: "Az idők végezetéig örök szerelemben fogsz élni pároddal". Úgy is lett.

Mivel sokan nem szeretnék, hogy hosszabb időn keresztül bőrükön legyen egy-egy minta, vagy nem szeretik a henna sötét színét, itt a lehetőség, hogy csupán néhány órára ötvözzük a keleti hitvilág gyönyörű indáit esküvői szertartásunkkal.
Szívesen állok rendelkezésedre a "nagy napon"! (vagy bármikor, ha egy-egy szép motívumot szeretnél magadra valamilyen alkalomból)
Ruháddal, csokroddal, sminkeddel, körmöddel tökéletesen harmonizáló motívumot festek válladra, karodra, kézfejedre, csuklódra, s hogy esküvőd fényét emeljük, ragyogóvá varázsolom azt különféle színű csillámporaimmal.

Szeretettel ajánlom nem csupán a menyasszonynak, de a násznép minden vállalkozó kedvű tagjának, hogy próbálják ki ezt a szép, színekkel, csillámokkal elkészíttethető testfestési technikát.
Ízlésesen halántékra,kézfejre, karra, bokára, lábfejre festve kiegészíti viselője ruháját, sminkjét, személyiségét.

S hogy ne csak a felnőtt vendégeknek legyen ez egy jó esküvői program, gondoltam a lagziban lévő gyerekekre is.
Lehetőség van gyermekarcfestésre: katalógusomból, vagy igény szerint a gyermekek fantáziájának szabad teret engedve különféle állatmotívumokat (pl.:pillangó, kisegér, oroszlán, leopárd, sárkány), vagy nonfiguratív ábrázolásokat festek a teljesen bőrbarát, könnyen lemosható festékeimmel gyermekeik arcára, hogy minél jobban érezzék magukat!



Kérlek hívj időben (0620/219-9607), vagy beszéljük meg az egyébként is előre leegyeztetett próbasminken, hogy milyen motívumot szeretnél!

Elérhetőségeim:

Emese
Telefon szám:
0620/219-9607
E- mail cím: margittai(pont)emese(kukac)gmail(pont)com

Szalon:
OÁZIS SZÉPSÉGHÁZ,
ÉRD,
BALATONI ÚT 22.