2009. 01. 11.

Margittai Emese vagyok (tel.: 0620-219-9607)


Érden dolgozom egy felfrissülést hozó szépségház-ban.
Okleveles pedikűr-, manikűr-, és műköröm-építő szakember vagyok, esküvői testfestő oklevéllel is rendelkezem, valamint  sminkesként is dolgozom.
Úgy érzem, hogy a műkörömépítésben, pedikűrözésben, sminkelésben végre kiteljesedhetek, azzal foglalkozhatom, amit szeretek, és remélem, hogy ez munkáim minőségén, vendégeim elégedettségén is érezhető.

Szeretettel várom kedves vendégeimet egy manikűrözésre, pedikűrözésre, tengeri sós, a felső, elhalt hámréteget finoman eltávolító kéz- és lábápolásra. Számtalan körömlakkommal színessé, vagy egy szolid francia lakkozással eleganciát sugárzóvá varázsolom körmeid, de szép kristályokkal díszítem is, vagy finom mintát festek kérésed szerint.
Épített technikával készített műkörömmel hosszú ideig lesznek szépek körmeid, akár fehér szélű, szolid francia, akár színes zseléimmel fiatalossá tett műkörmöt viselsz. Körömágy-hosszabbító zselémmel az egyébként igen röviden lenőtt körömből is elegáns, hosszú hatású műkörmöket készítek.
Szívesen alkalmazom, a 2011-es év újdonságát, a lakk-zselét, ezt a hosszú heteken át tartós körömfedést a szivárvány színeiben, vagy egyszerű francia-fehér széllel.

Olyan jó, ha szépnek érezhetjük magunkat!
Annyiszor van úgy mindannyiunkkal, hogy még tükörbe sincs kedvünk nézni, vagy sokszor elkeseredünk, hogy vajon hogyan tudjuk kihozni fáradt, saját magunk által oly sokszor tökéletlennek ítélt arcunkból a lehető legjobbat!
Ne aggódj, segítek megtalálni arcformádhoz, személyiségedhez, ruhádhoz illő legoptimálisabb alkalmi sminket, hogy amikor a tükörbe nézel úgy érezd, valóban Te vagy a legszebb, és meghódíthasd szíved párját!
Tetoválásod kiemelem, vagy éppen eltüntetem tartós testcsillám készítésével, de ha nincs tetoválásod, akkor is bármilyen gyönyörű motívumot készítek ezzel a hosszan tartó, vízálló csillámtetoválási technikával!
Vállalom esküvőkre és minden egyéb rendezvényre (születésnap, eljegyzés, szalagavató, ballagás, különböző bálok) igényes, és az alkalomnak, a személyiségnek megfelelő smink és műköröm készítését, valamint céges és egyéb rendezvényeken (pl. születésnap) gyermekek arcfestését katalógusomból és egyedi kérés szerint. (pl.:pillangó, kisegér, oroszlán, leopárd, sárkány), vagy nonfiguratív ábrázolásokat festek a teljesen bőrbarát, könnyen lemosható festékeimmel gyermekeik arcára, hogy minél jobban érezzék magukat!
Előre megbeszélt időpontban kisminkellek a szalonban, vagy otthonodban, de vállalok személyre szabott sminktanácsadást is, és amennyiben igényled, összeállítok egy sminkcsomagot (alapozó, arcpír, szemhéjfestékek, selyempor, szájfény, stb.)

Kérdéseiddel keress telefonon (0620/219-9607)! Szívesen állok rendelkezésedre minden kéz-és lábápolási, műkörömépítési, sminkelési, alkalmi testfestési és gyermekarcfestési igényeidet illetően!


Elérhetőségeim:

Emese
Telefon szám:
0620/219-9607
E- mail cím: margittai(pont)emese(kukac)gmail(pont)com

Szalon:
OÁZIS SZÉPSÉGHÁZ,
ÉRD,
BALATONI ÚT 22.